Acil Tıp Teknisyenleri Dernegi Forum  

Geri git   Acil Tıp Teknisyenleri Dernegi Forum > Acil Tıp Teknisyenleri Dernegi - ATTDER > MSE - Mezuniyet Sonrası Eğitimlerimiz

Görüntüleme: 275 - Cevaplar: 0  
ATTDER ve EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu Seçenekler Stil
Alt 30/01/10, 00:11   #1
att_ekrem
Halkla İlişkiler ve İletişim Komisyonu-İzmir il Temsilcisi
Tesekkür: 80
172 Mesajina 430 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 112 att_ekrem is on a distinguished road
Standart Mezuniyet Sonrası Eğitimlerimizin Listesi

ATTDER Mezuniyet Sonrası Eğitimlerimizin PDF sunumu için tıklayınız..

Mezuniyet Sonrası Eğitimler ( MSE ) Niçin Gereklidir?
Acil tıp sürekli gelişen ve yenilenen bir bilim dalıdır.
Bu gelişim ve değişime ayak uydurma ihtiyacı eğitiminde devamlılığını gerektirir.

Mezuniyet Sonrası Eğitimlerin Amaçları
Acil Tıp Teknisyenlerinin mevcut bilgi ve becerilerinin pekiştirilmesi bunun yanında değişen güncel bilgilere erişiminin sağlanmasıdır.
Ayrıca eğitimler sayesinde meslektaşlarımız arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ortamının sağlanması da amaçlanmaktadır.

ATT DER Mezuniyet Sonrası Eğitimleri
Acil Tıp Teknisyenleri Derneği ilk eğitimini 7-8-9 Aralık 2006 tarihlerinde İzmir Urla’da Travma eğitimiyle 16 farklı ilden gelen 26 acil tıp teknisyeninin katılımıyla gerçekleştirmiştir.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği tarafından 2009 yılı sonuna kadar 15 farklı ilde 22 adet eğitim 3 panel ve 1 Çalıştay organizasyonu olmak üzere; toplam 26 eğitim Organizasyonu düzenlemiştir.

Derneğimizin Eğitimleri
·Travma Eğitimi
· İleri yaşam desteği
· Ekg ve İleri hava yolu
· Adli Vakalarda Acil Müdahale Eğitimi
· Tıbbi Aciller ve Jinekolojik Acil Vakalara yaklaşım
Konu başlıkları altında eğitimler düzenlemiştir.
Eğitimlerimize şimdiye kadar 712 meslektaşımız katılmıştır.

Mezuniyet Sonrası Eğitimin Hedefleri
· Mezuniyet sonrası eğitim organizasyonu düzenleyerek verilen acil sağlık hizmetinin kalitesini artırmak
· Ülke genelindeki Acil Tıp Teknisyenlerinin bilgi, beceri düzeyini standart hale getirmek
· Kendine güven ve motivasyonu artırmak

MSE Değerlendirme
Mezuniyet sonrası eğitimlerimizde doldurduğunuz anketler, bir sonraki eğitimin planlama ve organizasyonu açısından bizlere ışık tutmaktadır.
Mezuniyet sonrası eğitimlerde katılımcılar tarafından dolduran Eğitim Değerlendirme Anketlerinde meslektaşlarımızın memnuniyeti eğitimlerin başarısını göstermektedir.

Ayrıca Acil Tıp Teknisyenlerinin mezuniyet sonrası eğitimlere göstermiş olduğu yoğun ilgi bu eğitimlerin gerekliliğini ortaya koymaktadır.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği bugüne kadar organize edilen eğitimlerden elde ettiği veriler ışığında önümüzdeki süreçte standart mezuniyet sonrası eğitim programları oluşturarak kendi eğitmenlerimizle ülkemizin her bölgesinde mezuniyet sonrası eğitim
organizasyonları yapmayı hedeflemektedir.

Eğitimler Videosu için Tıklayınız...

Eğitimlerimiz ve Katılımcıların Listesi

att_ekrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Konuyu ArkadaşınLa PayLaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Tags
eğitimlerimizin, listesi, mezuniyet, sonrası

Seçenekler
Stil