Orijinalini görmek için tıklayınız : slm
slm ben hatay dörtyoldan sevgi yeni üye oldum sağlık meslek lisesinde lise 2. sınıfa geçtim
everekli38
06/Aug/2008, 21:44
hatay ekibi artıyor...
sevgi hos geldinn
teşekkür ederim hatay ekibi artıo evt
bende özlem abla nur abla mehbare ablayla aynı okuldayım özlem ablanın tavsiyesiyle üye oldum zaten çok güzel oluğunu söyledi bizde mi acaba onlar gibi farmokoloji dersini braşı olmayan bir öğretmenden mi alcaz eğerki öyle olursa çok kötü olur
att_özlem
06/Aug/2008, 22:27
sewgicim hoşgeldin ablacım aramıza seni aramızda görmek ne mutluu ewet biz hataylılar giderek çoğalıyoruzz
hatay ekibinin çoğalmasına asıl katkısı olan yani bizim arkadaşlar olarak burda bulunmamızı sağlayan OSMAN NURİ KUNDAKÇI abimize çok teşekkür ediyoruz onun sayesinde bu siteye üye olduk ve sizlerle tanıştık teşekkür ederim osman abi.
teşekkür ederim özlem abla bende burda olmaktan çok mutluyum ve sizleri tanımak istiorum
ATT_GAMZE
07/Aug/2008, 12:20
hosgeldin cnm aramıza hatay gurubu costu yanlız
everekli38
07/Aug/2008, 13:06
hosgeldin cnm aramıza hatay gurubu costu yanlız
Diğer İllerdeki SML lerle Hatay gibi olsa
att_özlem
07/Aug/2008, 14:59
hataylılar hakkında düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz ben ve arkadaşlarım bu siteyi çok beğendik
gerçekten özlem ablanın dediği doru çok beğendik ayrıca teşekkür ederim
att_mehbare
07/Aug/2008, 16:43
oooooooo sevgi de gelmiş hoşgeldin canım
evet hatay grubu olarak iyice coşuyoruz okullar açılsa daha da coşacağız
özlemin dediği gibi osman abiye çok teşekkür ediyoruz bizi bu siteyle tanıştırdığı ve bize her konuda yardımcı olduğu için TEŞEKKÜRLER OSMAN ABİ...
att_özlem
07/Aug/2008, 16:53
ewet okullar açılınca dahada çoğalacağımıza inanıyoruz hataylılar olarak biz genç ve dinamik attleriz
AttEngin
16/Aug/2008, 19:18
Merhaba Ben Afyon/Sandıklı sml De n EngiN . Hepiniz Hos geldiniz.
att_mehbare
25/Aug/2008, 20:56
sende hoşgeldin...
Osman Nuri KUNDAKÇI
25/Aug/2008, 21:40
Hataydan mesaj yazan sevgili kardeşlerimizin yorumlarını bugün okudum iyki sizin gibi başarılı mesleğini seven öğrencilerle tanışmışım bu bi bayrak yarışı bizler bırakacaz sizler devam edeceksiniz hatta beraber sürdürecez herşey ATT ler için...
Chatlak_ATT
26/Aug/2008, 11:13
Merhaba Sevgi..ben Esra bende lise 3. sınıftayım
att_mehbare
31/Aug/2008, 16:14
hoşgeldin esracım ben de lise 3e geçtim...
mrb esra
bende lise 2. sınıfa geçtim
@T@C@N04
25/Sep/2008, 23:43
selam bende yeniyim profilinizde baya kalabalıkmış bende sağllık meslek öğrencisiyim lise son inş. bütün öğrenci arkadaşlarımız da istediği hedefe ulaşır sizede hayatınızda başarılar dilerim....
yeniceforever
04/Oct/2008, 16:26
sevgicim tatlım hg...bende çanakkale ekibini costurmaya calısıyorum ama hataylılar gibi kimse cosamıyor tebrik ediyorum canım...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.