PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MSN'de Dünya İkincisiyiz!

att.esra
20/Nov/2008, 01:45
MSN'de Dünya İkincisiyiz!
Shiftdelete.net'in haberine göre; Türkiye birçok alanda ilk sıralarda yer alamamış olsa da teknolojide dünyada 2. sıraya yükseldi.

Microsoft'un, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu toplam 22 ülkenin yeniden yapılanma planı duyuruldu. Microsoft Tüketici ve İnternet Servisleri adı altında hizmet verecek olan yeni yapının liderliğini, Ebru Çapa üstleniyor. Yeni yapının bünyesinde yer alan servisler arasında; MSN, Windows ürünleri, Windows Live hizmetleri gibi son kullanıcıları yakından ilgilendiren ürünler yer alıyor.

Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Ebru Çapa, Türkiye'deki MSN kullanımına dair istatistikler hakkında da bilgi verdi. Çapa, en çok kullanılan anında mesajlaşma yazılımının ülkemizdeki kullanıcı sayısının 28 milyona ulaştığını söyledi.

Tüm dünyada MSN'i en çok kullanan ülke sıralamasında Türkiye, Brezilya'nın ardından ikinci sırayı aldı.

everekli38
20/Nov/2008, 01:59
ben buna şaşırmadımmm.... cünkü herkeste 3 tane msn adresi var:)

eliferdem
20/Nov/2008, 12:54
ben buna şaşırmadımmm.... cünkü herkeste 3 tane msn adresi var:)
bende şaşıramadım

ATT_GAMZE
20/Nov/2008, 13:14
ahmet ne 3 ü 33 tane :)

40att112
24/Nov/2008, 23:48
7 den 77 ye msn de sörf yapıyo bizimkiler

seco
26/Nov/2008, 09:39
3 msn çok az olmuş ea.BEnim liseden sonra aldığım mail adreslerinin sayısını ben bile unuttum tabi şuan 3 tanesi aktif diğerleri tabiri caizse ayda yılda bir açılır..